ONE LEVEL VILLA OP 400 METER VAN STRAND, SAN JUAN DE LOS TERREROS, ALMERIA

ONE LEVEL VILLA OP 400 METER VAN STRAND, SAN JUAN DE LOS TERREROS, ALMERIA

Pand ref: REAL 68838

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

76,35 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 279.000

Beschrijving

Vistamar Villas in San Juan de los Terreros is een gloednieuw project bestaande uit 26 moderne individuele villas op het gelijkvloers met solarium en zwembad. De Vistamar Villas zijn gelegen op 400m van de zandstranden van San Juan de los Terreros en zal worden ontwikkeld op een verhoogd perceel waardoor u kunt genieten van het uitzicht op indrukwekkende groene gebieden.  De aangelegde tuin zorgt voor rust en gezelligheid en het aanbod aan verschillende stranden in de omgeving doen u van elk moment genieten.

San Juan de los Terreros is gekend voor zijn schitterend klimaat en zijn gastvrijheid. Maar er is meer: de grotwoningen, het kasteel, de geode … De badplaats is ook ideaal gelegen als uitvalsbasis voor uitstappen in de streek: Carthagena, Aguilas, Murcia, Mojacar Almeria.

San Juan de los Terreros is een kustdorp in de gemeente Pulpí, in de provincie Almería, Andalusië, Spanje. Het ligt aan de Middellandse Zee en de ligging aan de kust maakt het een populaire bestemming voor toeristen en inwoners.

San Juan de los Terreros staat bekend om zijn prachtige stranden, heldere water en pittoreske landschappen. Het gebied biedt een rustige en ontspannen omgeving, waardoor het een aantrekkelijke plek is voor mensen die op zoek zijn naar een rustig uitje aan zee.

Toeristen die San Juan de los Terreros bezoeken kunnen genieten van activiteiten zoals zonnebaden, zwemmen en watersporten. Het dorp heeft een ontspannen sfeer en bezoekers waarderen vaak de charme en de natuurlijke schoonheid van de omliggende regio.

Het kustgebied heeft enige ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van toeristische infrastructuur, waaronder hotels, restaurants en recreatiefaciliteiten, om tegemoet te komen aan de behoeften van bezoekers. Over het geheel genomen is San Juan de los Terreros een heerlijke kustbestemming in Zuid-Spanje, met een mix van ontspanning en natuurlijke schoonheid.