GEMEUBELD APPARTEMENT DICHTBIJ ZEE EN NATUUR, EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA

GEMEUBELD APPARTEMENT DICHTBIJ ZEE EN NATUUR, EL RASO, GUARDAMAR DEL SEGURA

Pand ref: REAL 61335

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

99 m2 oppervlakte

1 terras

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 245.000

Beschrijving

Oasis Beach XV in EL RASO is een schitterend nieuwbouwproject dat uitstekend is gelegen naast een natuurgebied. Deze luxe residentie bestaat uit 300 woningen,  modern en strak afgewerkt, met hoge kwalitatieve standaarden .De appartementen zijn gelegen rond het gemeenschappelijk zwembad en  Mediterrane binnentuin.  Elk appartement heeft een ondergrondse parking. De gesloten residentie beschikt over een SPA, jacuzzi, sauna en fitnessruimte.

In de nabije omgeving van kilometers lange en brede zandstranden met blauwe vlag, restaurants, cafeetjes en een super gezellig en authentiek dorp GUARDAMAR DEL SEGURA.  Winkels en golfterreinen liggen op een boogscheut, alsook wandel- en fietsroutes in de natuurparken rondom de zoutmeren.

Oasis Beach XV in EL RASO is gelegen op 30 minuten rijden van de internationale luchthaven van Alicante en 50 minuten rijden van de internationale luchthaven van Murcia.

Oasis Beach, een ideale omgeving voor klein en groot. Zijn hoogwaardige afwerking en comfort maken van deze promotie een zeer goede keuze!

*** INBEGREPEN IN DE PRIJS ***
– Meubelpakket
– Volledig ingerichte keuken inclusief elektrische toestellen
– Volledig ingerichte badkamers inclusief doucheschermen
– Verlichting – Elektrische rolluiken