Nieuwe geschakelde woningen tussen Altea en Villajoyosa, Altos de Polop, Polop

Nieuwe geschakelde woningen tussen Altea en Villajoyosa, Altos de Polop, Polop

Pand ref: REAL 7164

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

109,91 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 197.500

Beschrijving

Deze geschakelde villa’s zijn gelegen ten noorden van Alicante, tussen Villajoyosa en Altea in het dorp Polop. Een rustige plaats, maar met een heleboel sociale leven, winkels en restaurants, … .  De stranden van Benidorm en Albir zijn 15 minuten rijden. De internationale luchthaven van Alicante is op 45 minuten te bereiken.

Deze ruime woning heeft riante terrassen zowel op de begane grond als op het eerste verdiep aansluitend aan de slaapkamers, met bovenaan een  groot solarium met een ongelooflijk panoramisch uitzicht.

Op de benedenverdieping bevindt zich een grote woon-eetkamer met volledig geïnstalleerde open keuken. 1 slaapkamer en badkamer, een buitenterras om van te genieten.  De eerste verdieping is ingedeeld in 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2- en suite badkamers.

De woningen zijn voorzien van automatische rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie voor geleide airconditioning, hydromassagekolom in badkamer en parkeerplaats.

Deze residentie heeft een gemeenschappelijk verwarmd zwembad om het hele jaar door van te genieten en mooie aangelegde tuinen.

Speciale actie :  gratis binnen- en buitenverlichting, doucheschermen, alle huishoudtoestellen  !

Prijzen van 197.500 euro tot 236.000 euro
De modelwoning is ook beschikbaar : 222.500 euro hoekwoning

Scherpe prijzen, vraag om een bezichtigingsreis !