NIEUWBOUW BUNGALOW SAMSARA TE SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

NIEUWBOUW BUNGALOW SAMSARA TE SAN MIGUEL DE SALINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 72434

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

66 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 184.900

Beschrijving

SAMSARA is een nieuwbouw bungalowcomplex in San Miguel del Salinas.

De residentie bestaat uit bun in bungalowappartementen met 2 en 3 slaapkamers, op de begane grond met een privétuin of op de bovenste verdieping met een privésolarium.

Een exclusief wooncomplex met woningen van hoge kwaliteit met uitstekende thermische en akoestische isolatie, topkwaliteit afwerking en complete faciliteiten.

De faciliteiten in SAMSARA omvatten twee zwembaden, grote tuinen en goed ontworpen gemeenschappelijke ruimtes, die een comfortabele en gezellige omgeving garanderen.

Elke woning heeft moderne inbouwkeukens, keramische vloeren en geinstalleerde badkamers.

SAMSARA is residentieel gelegen in San Miguel de Salinas vlakbij de golfbanen van Las Colinas en Campoamor, winkelcentra, de lagunes van Torrevieja en La Mata en de zandstranden van Orihuela Costa.

San Miguel de Salinas is een gemeente in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het ligt in het zuiden van de provincie Alicante, in de regio Vega Baja del Segura vlakbij de regio Murcia. Kenmerkend voor la VEGA BAJA is de prachtige valleien met citrus bomen en veel andere groenten en fruitteelten.

Het vliegveld van Alicante ligt op 35 minuten rijden en het vliegveld van Murcias Corvera ligt op ongeveer 1 uur rijden.

Gelijkvloers vanaf 184.900 eur

Penthouse vanaf 199.900 eur