APPARTEMENTEN EL LAGO, IN HET PRESTIGIEUZE SANTA ROSALIA LAKE & LIFE RESORT

APPARTEMENTEN EL LAGO, IN HET PRESTIGIEUZE SANTA ROSALIA LAKE & LIFE RESORT

Pand ref: REAL 67618

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

88 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 254.000

Beschrijving

Ontdek deze gloednieuwe appartementen in het prestigieuze Santa Rosalia Lake & Life Resort. Deze privaat residentie omvat 3 gebouwen met luxe appartementen die aan ieders wensen voldoen.

Elk appartement heeft veel lichtinval door de zuidelijke orientatie waar je volop van de heerlijke zonnestralen kan genieten in winter en zomer.

De ultra moderne appartementen zijn beschikbaar in 2 of 3 slaapkamers en 2 volledig geinstalleerde badkamers.

Om uw comfort te waarborgen, zijn de appartementen uitgerust met pre-installatie voor airconditioning, zodat u de temperatuur naar wens kan regelen. De LED verlichting inbegrepen in de appartementen zorgen voor een gezellige sfeer, terwijl de volledig uitgeruste keuken met hoogwaardig apparatuur u in staat stelt om heerlijke maaltijden te bereiden.

Alle appartementen beschikken over een ondergrondse parkeerplaats en berging om uw persoonijke spullen op te slaan of om de fietsen veilig en beschermd te parkeren.

Deze prachtige residentie in dit idyllische paradijs SANTA ROSALIA, zijn net gelanceerd sinds 2 november en genieten daarom nog van de lanceringsprijzen. Vraag meer info per mail of telefoon.

Verschillende prijzen voor gelijkvloers of penthouses of tussenverdiepingen.