Nieuw ! Design appartementen, strategisch gelegen, Benidorm, Costa Blanca

Nieuw ! Design appartementen, strategisch gelegen, Benidorm, Costa Blanca

Pand ref: REAL 9417

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

79 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 220.000

Beschrijving

Dit wooncomplex heeft een strategische ligging in Benidorm. Het ligt dicht bij de belangrijkste boulevard van het Levante-strand, waardoor een goede verbinding met elk punt in de stad mogelijk is. De omgeving heeft allerlei diensten, van restaurants, supermarkten, winkels tot recreatie- en sportruimtes, die het dagelijks leven vergemakkelijken.

BENIDORM voldoet aan alle voorwaarden voor een uitstekende levenskwaliteit. Het is een prachtige stad omringd door meerdere natuurlijke plaatsen om te ontspannen en een wandeling te maken. Het strand ligt op nog geen 3 autominuten van de residentie en wordt geflankeerd door een boulevard met allerlei winkels en restaurants.

In de omgeving zijn er prachtige stranden en de “Sierra Helada”, een toeristisch natuurpark in de Costa Blanca;

Elegante buitenruimtes vermengd met designbinnenruimtes. Unieke en goed verzorgde ruimtes waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft voor ontspanning en plezier zonder dat u de deur uit hoeft. Elk appartement heeft grote terrassen van van 18m2 tot 25m2 om te genieten van de zon en de buitenruimte.  Heerlijk vertoeven in de ligstoelen aan het zwembad voor volwassenen. De kinderen kunnen zich uitleven in het kinderzwembad of de speelruimte.

Prijs : vanaf 220.000,- €