MOOIE VILLA AAN EEN KRISTALHELDER MEER, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

MOOIE VILLA AAN EEN KRISTALHELDER MEER, SANTA ROSALIA, MAR MENOR

Pand ref: REAL 8640

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

119,32 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 449.900

Beschrijving

De dubbele oriëntatie van de Zen Sakura-villa zorgt ervoor dat de binnen- en buitenruimten naadloos in elkaar overlopen via de grote schuiframen.
De tuin wordt volledig afgewerkt opgeleverd, met planten en kunstgras, om onderhoudskosten en waterverbruik te verminderen.
Deze villa geniet van een ruime slaapkamers met en-suite badkamers. De hoofdslaapkamer met dressing en badkamer heeft ook twee grote terrassen aan beide zijden, met een intiem privéterras voor uw plezier, en het grote grote terras op het zuiden gericht, dat trouwens toegankelijk is zonder de hoofdslaapkamer te betreden. Alle slaapkamers hebben geautomatiseerde thermo-akoestische aluminium rolluiken. Deze dragen bij aan de geluidsisolatie en energie-efficiëntie van de villa’s. De woning heeft vooraan een autostaanplaats en zijn voorzien van een een pre-installatie voor opladers voor elektrische voertuigen.

Geniet van zonnige dagen of sterrennachten op het dakterras met uitzicht over La Reserva en het glinsterende meer. Voorgeïnstalleerd voor keuken en jacuzzi. De villa’s liggen rondom een spectaculair centraal park, exclusief voor eigenaren. Het heeft meer dan 120.000 m2 vakkundig aangelegde terreinen, met verschillende sport- en recreatiegebieden die zijn ontworpen voor het hele gezin. Er zijn ongeveer 4.000 bomen, voornamelijk inheemse mediterrane soorten, geïrrigeerd door een hightech water inzamelsysteem dat hiervan een duurzame woonplek maakt. Het terrein wordt beschermd door een omheining, beveiliging via 24 uurs toegangscontrole en extra diensten die een oogje in het zeil houden. Dit omdat veiligheid gelijk staat aan gemoedsrust, of u nu thuis of onderweg bent.