MOOIE NIEUWBOUW VILLA AAN KUST, SAN JUAN, ALICANTE

Costa Blanca Noord

545.000

REAL 9750

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa, Luxewoning

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

144,84 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Het strand Playa de San Juan is bij uitstek hét strand van Alicante. Hier komen mensen  uit Alicante naartoe om even los te komen van de stad, hier komen vrienden bij elkaar om te genieten en al pratend naar de horizon te kijken.

Loop lekker langs het water over een strand van 80 meter breed, ga sporten zoals windsurfen, strandvolleyballen, paddle-surfen, kajakken… en geniet daarna volop van een overheerlijke paella en een heerlijk glaasje wijn. Loop daarna kilometers over de boulevard om al die calorieën te verbranden en de zilte lucht van de Middellandse Zee op te snuiven.

De uitstekende locatie en de uniek architectuur gaan hand in hand bij Amaire Villas . Deze nieuwe urbanisatie is zeer goed voorzien met allerlei diensten en u kan zo maar even snel naar het strand lopen, een aangename wandeling maken naar de golfbaan of makkelijk het centrum van Alicante bereiken.  Zowel scholen, medische centra, ziekenhuizen en winkelcentra zijn allen vlakbij gelegen en zullen deel uitmaken van uw dagelijkse leven.

U komt werkelijke niets tekort in deze open ruime villa met 4 slaapkamers. U laat de wagen makkelijk achter op een van de privé parkeerplaatsen, geniet in uw tuin van uw eigen privé zwembad en het ruimtelijke gevoel. Het unieke ontwerp herschept serene en lichte ruimtes die profiteren van de grote voordelen van de mediterrane kustomgeving. Deze villa is ontworpen om te worden geleefd en gedeeld. Om maximale privacy te ervaren. Elke optie is binnen handbereik volgens uw voorkeuren.

De villa's hebben 2 garages inbegrepen in de prijs

Terras: 164,53 M2

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen