MODERNE WONING MET ZWEMBAD, ZOMERKEUKEN, ROLDAN, MURCIA

MODERNE WONING MET ZWEMBAD, ZOMERKEUKEN, ROLDAN, MURCIA

Pand ref: REAL 62379

Voorzieningen

Huis

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

75,54 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 261.500

Beschrijving

El Alba Residencial Mediterráneo is een luxe complex van villa’s met één of twee verdiepingen, afhankelijk van het aantal slaapkamers, met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken, zodat u elke dag van het jaar kunt genieten van alle uren zonneschijn.

Elke villa heeft 2 of 3 slaapkamers en 2-3 ingerichte badkamers. Ontworpen met een eigentijdse stijl en een open concept, bestaande uit een volledig ingerichte keuken met centraal een houten eiland, en een woon-eetkamer. Dit project is gelegen in Roldán, in een omheind resort met veiligheidscontrole. Ligt vlakbij het strand, omgeven door diensten, parken, sportfaciliteiten en diverse golfbanen.

Iedereen woning is vergezelt van een privé zwembad voorgeïnstalleerd voor verwarmingssysteem met zonnedouche, zomerkeuken in solarium, pre-installatie voor geleide airconditioning, parkeerplaats op eigen perceel.

Roldan, een levendig, aangenaam druk Spaans dorp met een enorme keuze aan supermarkten, bars, restaurants en banken. Het is een ideale locatie voor de golfers, aangezien “Terraza’s de la Torre” en “La Torre Golf Resort” hier voor de deur liggen. Yoga, Pilates, 2 sportscholen en “campo futbol” bevinden zich allemaal in de stadskern. Op slechts 15 minuten rijden arriveert u bij de Mar Menor … Mijlen en mijlen strand, met blauwe vlag en 15 minuten van de nieuwe internationale luchthaven van Murcia.