MODERNE WONING AAN GOLF, VISTABELLA, ALICANTE

MODERNE WONING AAN GOLF, VISTABELLA, ALICANTE

Pand ref: REAL 62826

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

118,67 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 339.000

Beschrijving

Nieuwbouwresidentie van 16 villa’s met 3 slaapkamers, 3 badkamers, privé zwembad, terras in een modern design. De woningen hebben een energiecertificaat A. Optioneel kan u het solarium van 46,30m2 volledig naar eigen smaak laten afwerken. Deze woning is voorzien van elektrische rolluiken in de woonkamer, keuken en slaapkamers, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie airco (warm/koud), zonnepanelen voor warm water en elektriciteit.

Gelegen in de residentiële zone vlakbij het Vistabella Golf resort. Op de golfbaan Vistabella Golf kan u het hele jaar door genieten van een uitstekend mediterraan klimaat. Zonnige dagen en milde temperaturen, ideaal om te golfen.

De rust en de mooie omgeving met de bergen op de achtergrond zijn een absolute meerwaarde. Het resort heeft een beveiligde ingang, een 18-holes golfbaan, paddelbanen en bowlbanen, een supermarkt en diverse bars en restaurants. Toekomstgericht worden hier nog allerlei ontwikkelingen voorzien zoals, een nieuw clubhuis, spahotel, kunstmatig strand, voetbalveld, gastronomische bar en nog veel meer … Dankzij deze plannen gaat dit complex zich verder ontwikkelen tot een 5-sterrren luxe resort.

Vistabella is uitgegroeid tot een bestemming waar veel eigenaars permanent wonen het hele jaar door. De dorpen San Miguel de Salinas en Los Montesinos liggen op 5 minuten. De luchthaven van Alicante is slechts 30 minuten rijden.

Alle toestellen, doucheschermen en verlichting inbegrepen