Moderne villa’s gelegen op een unieke plaats, met een kristalhelder meer in het hart van het resort, Costa Calida

Moderne villa’s gelegen op een unieke plaats, met een kristalhelder meer in het hart van het resort, Costa Calida

Pand ref: REAL 9389

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

172,66 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 240.000

Beschrijving

Deze nieuwbouwvilla’s zijn gelegen op minder dan 5 minuten rijden van de stranden Los Alcazares en Mar Menor en op korte afstand van alle diensten, voorzieningen, sport- en vrijetijdsactiviteiten, omringd door natuur. Een unieke plek om onbezorgd te genieten van het zalige leven in Spanje. De eyecather is het ‘Crystal lagoon meer’. Het grootste kunstmatige meer met kristalhelder water van Europa, dat zich midden in het domein bevindt,. Dé plaats om te genieten van de heerlijke zon en het verfrissend water. Een gezellige Beach Club, waar het heerlijk vertoeven is, voor een etentje of gewoon genieten van het spectaculaire uitzicht op het meer.

Onze Lavanda villa’s zijn ontworpen om in harmonie met de natuur te leven. Gelegen op een ideaal perceel, tussen de twee belangrijkste en mooiste lanen en op slechts een steenworp afstand van het meer. De uitstekende samenvloeiing van de binnen en de buitenruimtes, met een balkon van meer dan vijf en een halve meter, laten vrije beweging toe en nodigen uit tot lichtinval.

Op de eerste verdieping zijn er twee mogelijkheden. Een model met een moderne suite met een open badkamer en verbonden met het stijlvolle mediterrane terras van meer dan 12m2 of het model met twee slaapkamers, een van hen met directe toegang tot de eerder genoemde zonnige ruimte en een badkamer.

Kelder inbegrepen met mogelijkheid voor inrichting naar keuze

Mogelijkheid om 2 of 3 slaapkamers te kiezen

3 slaapkamers vanaf 262.000 EUR