MODERNE VILLA MET ZEEZICHT, POLOP, ALICANTE

MODERNE VILLA MET ZEEZICHT, POLOP, ALICANTE

Pand ref: REAL 70998

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

100 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 478.000

Beschrijving

Villa Sky biedt een open en lichte ruimte waarin de woonkamer, eetkamer en keuken met eiland naadloos zijn geïntegreerd, ideaal voor het genieten met familie en vrienden. Met 3 slaapkamers voorzien van inbouwkasten heeft elk gezinslid zijn eigen ruimte. De 2 complete badkamers met douche bieden extra comfort en privacy. De percelen zijn onafhankelijk en omheind, waardoor je kunt genieten van je eigen oase van rust in een bevoorrechte omgeving. Het zwembad met zuiveringsinstallatie zorgt voor verkoeling op warme dagen en plezier met je dierbaren.

De buitenafwerking in één laag geeft een moderne en duurzame esthetiek aan de woning. Grote ramen benutten optimaal het natuurlijke licht en het uitzicht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Bovendien biedt de mogelijkheid om de woning aan te passen aan je eigen smaak, waardoor je villa uniek en onherhaalbaar wordt.

Polop is een charmant stadje gelegen in de regio Marina Baixa, aan de Costa Blanca in Spanje. Het ligt gunstig tussen de prachtige kustplaatsen Benidorm en Altea. Polop staat bekend om zijn pittoreske straatjes, historische gebouwen en prachtige natuurlijke omgeving.

De stad is omgeven door het majestueuze Ponoig-gebergte, dat een prachtig decor vormt voor wandelaars en natuurliefhebbers. De berg biedt ook spectaculaire uitzichten over de omgeving, inclusief de Middellandse Zee en de omliggende valleien.

In Polop vind je traditionele Spaanse architectuur, met kleurrijke huizen en geplaveide straten die leiden naar gezellige pleinen. De stad heeft een levendige gemeenschap en biedt een scala aan voorzieningen, waaronder winkels, restaurants, bars en lokale markten.

Polop is ook gunstig gelegen voor liefhebbers van het buitenleven, met tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen en andere activiteiten in de natuur. Bovendien zijn de prachtige stranden van de Costa Blanca slechts een klein eindje rijden, waardoor Polop een ideale uitvalsbasis is voor het verkennen van de regio.