MODERNE VILLA MET ZEEZICHT EN VILLAGE VIEW ALTEA, COSTA BLANCA NOORD

MODERNE VILLA MET ZEEZICHT EN VILLAGE VIEW ALTEA, COSTA BLANCA NOORD

Pand ref: REAL 60069

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

4 badkamers

2 Parkeerplaatsen

204,28 m2 oppervlakte

2 terrassen

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 760.000

Beschrijving

Villa ‘Blanc Altea Home’ is een residentiële woning vol licht met ruim interieur, unieke architectuur in een natuurlijke omgeving met een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de skyline van Benidorm. Een afgesloten wooncomplex met avantgardistische architectuur, van vrijstaande woningen, ieder met een exclusief ontwerp dat hen in een unieke woning verandert.

Deze villa’s onderscheiden zich door hun natuurlijke lichttoetreding en grote ruimtes, dit model bestaat uit 3 slaapkamers & 4 badkamers, een open keuken met woon- en eetkamer, een prachtig terras met privézwembad, een barbecue, een garage voor de wagen en een lift.

Altea heeft een directe toetreding naar de autopista, met Benidorm op 10 km en 50 km tot Alicante luchthaven en op 100 km van Valencia. De pittoreske kustplaats Altea heeft alle voorzieningen en vermaak van een grote stad en tegelijkertijd kunt u genieten van een open uitzicht op de natuur en het intense blauw van de Middelandse Zee, waardoor u bent ondergedompeld in een natuurlijke omgeving, het is ook de ideale plek om een weekendtje ertussenuit te zijn, een ontspannen vakantie en waarom niet om er gewoon uw thuis van te maken.