MODERNE VILLA MET STRAK DESIGN, CAMPOAMOR, ALICANTE

MODERNE VILLA MET STRAK DESIGN, CAMPOAMOR, ALICANTE

Pand ref: REAL 67561

Voorzieningen

Villa

4 slaapkamers

4 badkamers

1 Parkeerplaats

336 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.090.000

Beschrijving

Dit kleinschalig project bestaat uit moderne vrijstaande villa’s met 4 slaapkamers, een privézwembad en solarium in Dehesa de Campoamor, een prachtige locatie in het zuiden van Alicante. Iedere woning is gebouwd op een perceel van rond de 500 m2 met privé zwembad met een chillout-zone, solarium en ondergrondse garage.

Strakke designs die de elegantie in iedere ruimte benadrukken, met grote raampartijen en glazen deuren waardoor het natuurlijke licht naar valt in samenhang met de rijkelijke warmte en sfeer. Op de begane grond van iedere villa is er een grote open woonkamer met geïntegreerde keuken, een slaapkamer met bijhorende en suite badkamer en een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 badkamers, en op de bovenste verdieping een ruim solarium met berging, een buitenkeuken-bar en tweede apart gastentoilet. Als laatste, biedt het souterrain een parkeerruimte voor de wagen alsook een badkamer en berging of wasplaats zoals u zelf wenst in te vullen. Alle verdiepen zijn makkelijk met elkaar verbonden met de trap maar iedere woning is tevens ook uitgerust met een lift die op ieder verdiep toegankelijk is.

Campoamor, een kustplaats in Orihuela dat meteen uw hart doet verwarmen. Het ligt op een klein eindje lopen van het strand, de haven, winkelcentra, golfbanen, wandelpaden en fietsroutes. De villa’s zijn omringd door diensten en voorzieningen zoals supermarkten, bars en restaurants, apotheken, … Dus alles dichtbij om geen lange verplaatsingen te hoeven doen. De luchthaven ligt slechts op 10 minuten rijden.