Moderne villa met spectaculair open uitzicht op zee en de skyline van Benidorm, Finestrat

Moderne villa met spectaculair open uitzicht op zee en de skyline van Benidorm, Finestrat

Pand ref: REAL 1590

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

134 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 389.000

Beschrijving

Geniet van de hoogste kwaliteit van leven in Spanje en neem daarbovenop het voordeel van een goede investering!
Dit project heeft het allemaal! Gelegen tussen de zee en de bergen, op slechts 2 km van de beste stranden, zoals Cala Finestrat en Poniente Beach en omgeven door alle mogelijke services die u maar wensen kan. Op 35 km van de internationale vlieghaven van Alicante, bovendien op 500 m van het treinstation of een tramhalte die u naar Alicante stad brengt. De omgeving is weelderig en luxueus te midden van 4 golfterreinen in een straal van 2 km. Geniet van het mediterrane leven hier, op wandelafstand van het beste en meest exclusieve 5*hotel en een zeer bekend restaurant.
Het project kan rekenen op zuid gerichte woningen met spectaculair zeezicht, zonsopgang en een panoramisch zicht over de skyline van Benidorm.
Daarbovenop kan u rustig wandelen naar het stoppingcentrum en weldra op 2 min rijden gaat het beste en grootste shoppingcentrum van de Costa Blanca daar open.
Dit is de meest exclusieve locatie van het moment en een paradijs voor wandelaars, fietsers, golfliefhebbers en voor allen die houden van de natuur! Een tal van activiteiten voor kinderen op slechts 1 km, zoals Terramitica, Natura Park en Sea life.
Alle villa’s hebben een grondstuk van 400 m2, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 134 m2 bebouwd, zwembad, alles gelijkvloers, solarium 38,50 m2 inclusief en volledige onderbouw.