MODERNE VILLA MET PRIVE ZWEMBAD, ALTAONA GOLF, MURCIA

MODERNE VILLA MET PRIVE ZWEMBAD, ALTAONA GOLF, MURCIA

Pand ref: REAL 72299

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

118,5 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 356.000

Beschrijving

Dit nieuwe resort van ruime en lichte vrijstaande en halfvrijstaande villa’s klinkt als een droom die uitkomt, vooral met de toevoeging van een privézwembad en barbecue. Met verschillende typen villa’s, variërend van 2 tot 4 slaapkamers, is er voor elk wat wils, of je nu op zoek bent naar een knusse villa voor een klein gezin of een ruimere optie voor gasten en entertainment.

De voorzieningen van het resort, waaronder 24-uurs beveiliging, een restaurant, een 18-holes golfbaan, tennis- en paddlebanen, winkel- en recreatiegebieden, en een prachtige natuurlijke omgeving, bieden een luxueuze en comfortabele levensstijl voor alle bewoners.

De ligging van het resort in Altaona Golf & Country Village, op slechts een steenworp afstand van de stad Murcia en de internationale luchthaven, biedt het beste van twee werelden: de rust en sereniteit van het platteland met de nabijheid van alle voorzieningen en attracties van de stad. Bovendien zijn de prachtige stranden van de Mar Menor en de Middellandse Zee binnen handbereik, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspanning en recreatie aan de kust.

Altaona lijkt inderdaad een ideale omgeving te bieden voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijven, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom het gekozen is vanwege de perfecte locatie en de prachtige voorzieningen die het te bieden heeft.