COMFORT VILLA IN IBIZA STIJL, LOMAS DE DON JUAN, ORIHUELA, ALICANTE

COMFORT VILLA IN IBIZA STIJL, LOMAS DE DON JUAN, ORIHUELA, ALICANTE

Pand ref: REAL 68275

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

110 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 575.000

Beschrijving

Deze moderne villa is gelegen op één van de beste locaties aan de Costa Blanca zuid. Het perceel van 425 m2 biedt u de mogelijkheid om volop te genieten van het Spaanse buitenleven in privésfeer. Het moderne ontwerp van de woning laat veel natuurlijk licht binnendringen en verbindt het leven binnen & buiten perfect met elkaar.  In deze woning geniet iedereen van zijn of haar eigen stukje privacy.

U komt werkelijke niets tekort in deze open ruime villa met 3 slaapkamers. U laat de wagen makkelijk achter op een van de privé parkeerplaatsen, geniet relax in tuin met uw eigen privé zwembad en het ruimtelijke gevoel. Het unieke ontwerp herschept serene en lichte ruimtes die profiteren van de grote voordelen van de mediterrane kustomgeving. Deze villa is ontworpen om te worden geleefd en gedeeld. Elke optie is binnen handbereik volgens uw voorkeuren.

De mooie zandstranden van Cabo Roig, La Zenia, Mil Palmeras en Punta Prima bevinden zich slechts op enkele kilometers. Ook de grootsteden Alicante, Torrevieja, Cartagena en Murcia zijn vlot met de auto te bereiken en er kan gevlogen worden op de zowel de luchthaven van Alicante als de luchthaven van Murcia want bevinden zich op slechts 30 km.