MODERNE VILLA MET LUXE ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, ALICANTE

MODERNE VILLA MET LUXE ZWEMBAD, SAN PEDRO DEL PINATAR, ALICANTE

Pand ref: REAL 60348

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

129,35 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 349.000

Beschrijving

Palmeras Gold is een nieuw project met vrijstaande villa’s met privé zwembad, rustig gelegen in een verkeersvrij straatje in San Pedro Del Pinatar, waar het heerlijk genieten is van het Spaanse leven.

Elke villa is voorzien van 3 slaapkamers waarvan de mast bedroom met dressing, 2 volledig uitgeruste badkamers, een volledig geïnstalleerde open keuken met aansluitend de woonkamer, een ingerichte tuin en een privézwembad. Het zwembad heeft nog een extra troef, het is een zwemspa, zo kan u genieten van de welbekende jacuzzi bubbels in een van de hoeken van het zwembad. Vanop de verschillende terrassen kan u de hele dag genieten van de Spaanse zon. Het dakterras van maar liefst 40,34 m2 biedt u ook daar de mogelijkheid om deze naar eigen believen in te richten en te benutten.

Palmeras Gold X bevindt zicht op slechts 800 m van het prachtige natuurreservaat Las Salinas met aansluiting naar de duinstranden aan de Middellandse Zee en op 2 km van het gezellige Lo Pagán, gelegen aan de Mar Menor. In de straal van die 2 km vind je talloze bars, restaurants, winkeltjes, …