MODERNE VILLA, HALF OPEN, VLAKBIJ, JACHTHAVEN EN CENTRUM, MORAIRA, ALICANTE

MODERNE VILLA, HALF OPEN, VLAKBIJ, JACHTHAVEN EN CENTRUM, MORAIRA, ALICANTE

Pand ref: REAL 61346

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

2 Parkeerplaatsen

170,61 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 720.000

Beschrijving

Residentie Pino Blanco is een luxe complex bestaande uit 6 geschakelde villa’s met een privézwembad op een perceel van 500 m2.
Gelegen in de beste buurt van Moraira, op slechts 600 meter van de zee en allerlei diensten.

Elke villa heeft twee eigen parkeerplaatsen met carport, evenals een volledig afgewerkte tuin met automatisch irrigatiesysteem.
De villa’s hebben 3 slaapkamers, allemaal met en-suite badkamers plus een gastentoilet, en zijn met de nodige luxe afgewerkt, waaronder een aerothermisch airconditioningsysteem, vloerverwarming, een keuken voorzien van alle apparatuur, vloeren met grote porseleinen tegels, badkamermeubels, wandkranen, gelakte deuren met verborgen scharnieren en magnetische sluiting, buitenschrijnwerk van het merk Technal, enz. De perceel is geheel afgesloten met automatische toegangsdeur en een video-intercom systeem.

Moraira is een oud Spaans vissersdorpje aan de Costa Blanca dat is uitgegroeid tot een toeristische badplaats. Het centrum van Moraira is gesitueerd rondom de mondaine jachthaven waar ook de vissersbootjes dagelijks de verse vis aan land komen brengen. Net buiten de haven kan je van heerlijke visgerechten genieten op de terrassen van de restaurants. Voor strandliefhebbers zijn er een viertal stranden, waarvan Platja de l’Ampolla het hoofdstrand van Moraira is. Dit zandstrand is een gezellig familiestrand dat zeer geschikt is voor jongere kinderen.