MODERNE VILLA GELIJKVLOERS MET ZWEMBAD, MOLINA DE SEGURA, MURCIA

MODERNE VILLA GELIJKVLOERS MET ZWEMBAD, MOLINA DE SEGURA, MURCIA

Pand ref: REAL 67659

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

122,90 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 399.000

Beschrijving

Deze laagbouw villa is gelegen in de regio Molina de Segura, Murcia. De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een ruime oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer en is voorzien van een zeer groot schuifraam dat een naadloze overgang doet ontstaat tussen de binnen & buiten ruimtes. Er zijn in totaal 3 slaapkamers en 2 badkamers, allen aan de achterzijde van de woning gesitueerd, dit zorgt voor extra rust in de woning.

Buitenruimtes omvatten een terras & privétuin met eigen zwembad en parkeergelegenheid op eigen perceel. De woning is gelegen in een natuurlijk gebied waar de Spaanse gebergtes de toon zetten.

In de nabije omgeving van deze urbanisatie vinden we verschillende winkelcentra op 11 km, supermarkten op slechts 350 meter, het Altorreal golfterrein op 7 km en Murcia stad op slechts 14 km. Vanop deze locatie kan u werkelijk de Spaanse cultuur in al zijn facetten ontdekken en maakt het van deze regio de perfecte locatie om het hele jaar door van het Spaanse leven te genieten.