MODERNE VILLA GELEGEN TUSSEN DE BERGKETENS, CALASPARRA, MURCIA

Costa Càlida

325.000

REAL 9565

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Villa

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

119,43 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Privaat zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

KEY READY

Deze moderne villa's 'Esencia' staan in het meest begeerde gebied van het Noordwesten van Murcia, de natuurlijke omkadering tussen de drie bergketens, Sierra del Molino, Sierra de San Miguel en Sierra del Puerto krijgt u er zomaar bij. De uitgelezen plek om tot rust te komen of te genieten van de natuur in deze prachtige villa's die overlopen van cultuur & natuur. Het zal u dan ook niet verbazen dat dit woonvoorstel gericht is op duurzaamheid & milieu, op architecturale en landschappelijke schoonheid. Elke villa heeft een uitzonderlijke liggen op een totale oppervlakte van maar liefst 545 m2 en een bewoonbare oppervlakte van 117,88 m2.

 

VEGA HILLS VILLAGE is op een groot perceel gelegen te Calasparra Murcia, in de buurt van verschillende bezienswaardigheden, rijstvelden, musea en het natuurreservaat Cañaverosa. Calasparra is een stad in de noordwestelijke regio, met een oppervlakte van 184,90 km² op een hoogte van 350 meter boven de zeespiegel. Kortom u kan hier genieten van historisch erfgoed, musea, natuur en gastronomie.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen