MODERNE VILLA DICHTBIJ KUST, SAN FULGENCIO, ALICANTE

MODERNE VILLA DICHTBIJ KUST, SAN FULGENCIO, ALICANTE

Pand ref: REAL 62763

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

133,19 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 299.900

Beschrijving

Deze moderne villa’s hebben elk een privézwembad en zijn gelegen in de stad San Fulgencio, Alicante. Deze ruime woningen worden u aangeboden een moderne bouwstijl en aandacht voor detail en slechts op 3 kilometer van het strand. Het interieur en de uitrusting van deze woningen zijn uitstekend. Gebruik van hoogwaardige materialen met technologie toegepast op de behuizing om maximaal comfort voor de bewoners van de panden te bereiken.

Pre-installatie voor airconditioning, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, eengreepskranen, Led-verlichting, Elektrische rolluiken door het hele huis, tuin afgewerkt met gazon en tegels, structuur van gewapend beton met geventileerd sanitair, wit gelakte binnendeuren met roestvrijstalen handgrepen, maximaal beveiligde gepantserde toegangsdeur, elektrische mechanismen van het merk ‘Niessen’, keukenontwerp met witte en houtkleur, gladde verf op plafonds en muren, energiezuinige warmtepomp verwarmer, badkamers met wastafel, laag meubilair, spiegel en douchescherm , zwembad en parkeerplaats.

De stad San Fulgencio ligt op ongeveer 30 minuten van de luchthaven Alicante-Elche, op 6 km van de dichtstbijzijnde golfbaan en op slechts 4 km van het dichtstbijzijnde strand. Gelegen vlakbij de stranden van La Marina, in het idyllische stadje San Fulgencio een kleine stad waar alle diensten dichtbij zijn. Deze villa bevindt zich in een woonwijk omringd door rust en een paar kilometer van de stranden van Guardamar en Torrevieja. Perfect gelegen op op zo’n 27 kilometer van de luchthaven van Alicante.

Dit model is ook beschikbaar in 2 slaapkamers en 2 badkamers aan 265000 eur