MODERNE VILLA DICHTBIJ KUST, SAN FULGENCIO, ALICANTE

MODERNE VILLA DICHTBIJ KUST, SAN FULGENCIO, ALICANTE

Pand ref: REAL 62763

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

133,19 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 303.900

Beschrijving

Deze moderne villa’s hebben elk een privézwembad en zijn gelegen in de stad San Fulgencio, Alicante. Deze ruime woningen worden u aangeboden een moderne bouwstijl en aandacht voor detail en slechts op enkele kilometer van het strand. Het interieur en de uitrusting van deze woningen zijn uitstekend. Gebruik van hoogwaardige materialen met technologie toegepast op de behuizing om maximaal comfort voor de bewoners van de panden te bereiken.

Pre-installatie voor airconditioning, aluminium buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, eengreepskranen, Led-verlichting, Elektrische rolluiken door het hele huis, tuin afgewerkt met gazon en tegels, structuur van gewapend beton met geventileerd sanitair, wit gelakte binnendeuren met roestvrijstalen handgrepen, maximaal beveiligde gepantserde toegangsdeur, elektrische mechanismen van het merk ‘Niessen’, keukenontwerp met witte en houtkleur, gladde verf op plafonds en muren, energiezuinige warmtepomp verwarmer, badkamers met wastafel, laag meubilair, spiegel en douchescherm , zwembad en parkeerplaats.

Dit idyllische dorpje is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. San Fulgencio staat bekend om de mooie, witte zandstranden. Omgeven door de natuur en uitgerust met alle diensten. Tegelijkertijd is er ook veel cultuurhistorisch erfgoed te vinden. Deze urbanisatie is slechts 20 minuten van Alicante airport, dicht bij de prachtige stranden van Guardamar del Segura en 2 km van golfbanen. De uitstekende locatie maakt de woonwijk een perfecte optie voor mensen die op zoek zijn naar rust.