MODERNE VILLA BINNEN RESIDENTIEEL COMPLEX, DOS MARES, MURCIA

MODERNE VILLA BINNEN RESIDENTIEEL COMPLEX, DOS MARES, MURCIA

Pand ref: REAL 71765

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

110 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 499.900

Beschrijving

Alejandra VI, Dos Mares klinkt als een prachtig residentieel complex dat echt gericht is op het bieden van comfort en moderniteit aan haar bewoners. De aandacht voor detail, zoals het maximaliseren van natuurlijk licht en ventilatie, draagt bij aan de aangename sfeer van de villa’s. Met 3 slaapkamers en 2 badkamers bieden deze villa’s voldoende ruimte voor gezinnen om te leven en te genieten. De naadloze integratie van de keuken met de woonkamer creëert een ruim en functioneel gebied, perfect voor sociale interactie en ontspanning.

De toevoeging van een tuin met zwembad en parkeergelegenheid is een welkome luxe, waardoor bewoners kunnen genieten van het buitenleven en het zonnige klimaat van de regio Murcia. En voor degenen die nog meer willen genieten van het panoramische uitzicht, bieden de villa’s met een privésolarium de perfecte ruimte om te ontspannen en tot rust te komen.

De hoogwaardige materialen en afwerkingen, zoals porseleinen vloeren en volledig uitgeruste keukens, dragen bij aan de luxe uitstraling van de villa’s. En met voorzieningen zoals luchtbehandeling via kanalen en gemotoriseerde jaloezieën, wordt extra comfort en veiligheid gegarandeerd.

De locatie van San Javier, met zijn prachtige stranden en warme klimaat, voegt nog meer aantrekkingskracht toe aan dit residentiële complex. En met gemakkelijke toegang tot recreatieve en culturele activiteiten, biedt Alejandra VI Dos Mares een ideale leefomgeving voor zowel permanente bewoning als vakantieverblijven.