Moderne villa, alles gelijkvloers, ideaal gelegen, op een exclusief golfresort, Condado de Alhama, Murcia

Moderne villa, alles gelijkvloers, ideaal gelegen, op een exclusief golfresort, Condado de Alhama, Murcia

Pand ref: REAL 2512

Voorzieningen

Villa

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

78 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 174.900

Beschrijving

Condado de Alhama Golf Resort is slechts enkele kms. verwijderd van de stad Murcia en 20 min. rijden van zen nieuwe internationale luchthaven. Bovendien is het maar op 15 min rijden van de geweldige stranden en haven van Mazarron waar je kan gaan duiken zoals nergens anders in de Middellandse Zee.

De golf, Alhama Signature, is ontworpen door de befaamde Jack Nicklaus en is geconsidereerd als één van de beste van Spanje dewelke een uitdaging biedt voor zowel amateurs als professionele golfers.

De residentie biedt een veilig en aangelegd gebied met een dorpskern dewelke alle services biedt zoals restaurants, bars, supermarkt, allerlei sportfaciliteiten,…Ook zijn er enkele speeltuinen, grote groene aangelegde groene zones, enkele openbare zwembaden en een 24 hr beveiliging service.

Er zijn villa’s beschikbaar van 2 of 3 slaapkamers met 2 of 3 badkamers aan een ongelofelijke startprijs van 139.900 EUR. Een totaal van 19 villa’s dewelke net achter het centrum van het resort gebouwd worden, waardoor alles op wandelafstand ligt.

De villa’s worden opgeleverd met een volledig geïnstalleerde keuken met inbegrepen de oven, vitro keramische kookplaat en dampkap. Ook is de volledige LED verlichting binnenin de woning inbegrepen en alle badkamers zijn compleet met lavabo, kast en spiegel en ook de doucheschermen.

Plot: 225 m2, solarium 676 m2 ook inbegrepen

Privaat zwembad is een extra kost, zwembad 7 x 3 m : 18.000 EUR