MODERNE VILLA AAN GOLFRESORT, LAS COLINAS, ALICANTE

MODERNE VILLA AAN GOLFRESORT, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 64658

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

140 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 875.000

Beschrijving

Prachtige villa met 3 slaapkamers, ruime terrassen, enorme tuin en privé zwembad. Het idee van de bouwheer was om een comfortabele villa te maken met open woonkamer, eetkamer en keuken alles gericht naar het terras toe om zo optimaal van het prachtige uitzicht te genieten. Enplus geniet u op deze manier optimaal van het heerlijke klimaat aan de zuidkant van de Costa Blanca.

Binnen het slaapgedeelte van de woning bevinden zich 3 tweepersoons slaapkamers met ingebouwde kaste, 2 badkamers waarvan de master bedroom er eentje ensuite heeft. En een apart gastentoilet. Alle slaapkamers zijn van ingebouwde kasten voorzien.

Las Colinas Golf & Country Club Landinwaarts in Campoamor vind je een plek als geen ander aan de Costa Blanca; Las Colinas Golf & Country Club. Een vallei van 330 hectare paradijs. Tussen sinaasappelbomen, dennen en heuvels komt u te weten waar Las Colinas Golf & Country Club voor staat. Las Colinas biedt een aantal van de meest prestigieuze eigendommen aan de zuidkant van de Costa Blanca, een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog veel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.