VILLA AAN PRACHTIGE BAAI MIL PALMERAS, ORIHUELA

VILLA AAN PRACHTIGE BAAI MIL PALMERAS, ORIHUELA

Pand ref: REAL 6063

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

100,38 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 350.000

Beschrijving

Deze moderne villa’s in een prachtige omgeving op wandelafstand van de magnifieke baai Mil Palmeras, waar tal van activiteiten en strandbarretjes te vinden zijn. Op loopafstand heb je gezellige winkels en een grote keuze aan terrasjes en restaurants. Ook vindt u in de onmiddellijke nabijheid enkele gerenommeerde golfbanen en de gezellige jachthavens zoals bijvoorbeeld deze van La Torre of Campoamor. Op 7 km bevindt zich een groot shopping complex “La Zenia Boulevard”.

Deze ruime villa’s zijn gelegen in een residentiële wijk vlakbij een prachtig strand, met een wandelweg langsheen de baai. Van hieruit kan u wandelen naar La Torre, een pittoresk dorp met enkel laagbouw, vele groene zones en met alle services bij de hand om een dagelijks kwalitatief leven te garanderen een gans jaar rond. Vlakbij werd ook een nieuw shopping centrum gebouwd, met winkels, wijn bar, tapa bars, kapper, … bij de hand. Bovendien is het dorp El Pilar De La Horadada enkel op 2 km afstand voor wie eens wilt veranderen van omgeving.

Deze villa bestaat uit drie slaapkamers, waarvan de master bedroom een directe toegang heeft tot een ruim terras, drie badkamers waarvan 2 en-suite bij de slaapkamer op het eerste verdiep, een volledig ingerichte moderne keuken met open woon- & eetkamer met veel lichtinval dankzij de grote raampartijen, die leidt tot een mediterrane tuin met een privézwembad en parkeerplaats voor de wagen op eigen perceel. Tevens is deze woning voorzien van een aparte wasplaats en berging, voor 3 airco, privaat zwembad, afgewerkte badkamers en keukentoestellen inbegrepen.