Modern penthouse met prachtig zicht op meer, 3 slaapkamers, Los Balcones, Torrevieja

Modern penthouse met prachtig zicht op meer, 3 slaapkamers, Los Balcones, Torrevieja

Pand ref: REAL 8578

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

81,10 m2 oppervlakte

2 terrassen

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 255.000

Beschrijving

Een exclusief wooncomplex in Los Balcones, een van de beste toeristische gebieden aan de Costa Blanca.
Deze moderne woningen met een hoogwaardige afwerking met  3 slaapkamers, evenals privé buitenruimtes met een terras en een tuin, waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht.
De grote gemeenschappelijke ruimtes met een groot gemeenschappelijk zwembad, groene zones en parkeergelegenheid

U kunt genieten van een prachtig uitzicht op Laguna Rosa van Torrevieja. Dit complex ligt in de nabijheid van de beroemde stranden van Torrevieja en Orihuela Costa. Door de concentratie van zout en de temperatuur bezit Torrevieja en nabijgelegen gebieden van een bijzonder gezond microklimaat, aanbevolen door artsen.
Torrevieja met zijn mooie jachthaven en dagelijkse straatmarkt, mooie boulevard met veel cafés, restaurants en bars, een plaats om te vertoeven. En vergeet zeker niet het winkelcentrum Habaneras, met mooie winkels voor iedereen.
Torrevieja ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Murcia op een afstand van zesendertig kilometer naar het zuiden.

PRIJZEN :  vanaf 179.000 €  INBEGREPEN : electrische toestellen, ingebouwde kasten, electrische rolluiken, parking, doucheschermen, vloerverwarming en spiegels met LED in de badkamer.