MODERNE PRAKTISCHE LAAGBOUW VILLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

MODERNE PRAKTISCHE LAAGBOUW VILLA, ALFAZ DEL PI, ALICANTE

Pand ref: REAL 62119

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

159,5 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 470.000

Beschrijving

Deze strakke villa is gelegen in het geschiedenis rijke Alfaz del Pi en bevindt zich volledig op het gelijkvloers. De woonkamer, eetkamer en keuken vormen samen een mooie oppervlakte, de open keuken is volledig geïntegreerd met de woonkamer en is voorzien van een groot schuifraam dat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. En tevens voor een naadloze overgang zorgt tussen binnen & buiten.

In totaal geniet deze woning van 3 slaapkamers en 2 badkamers, een berging en autostaanplaats in de garage zorgen voor de praktische zijde van de woning. Buiten de woning is er plaats genoeg om te genieten van de zon, een frisse duik in het privézwembad of een rustig plekje voor het lezen van een boek.

lfaz del Pi is een van de bekendste steden aan de Costa Blanca, vooral door zijn prachtige stranden zoals El Albir en Altea, en zijn ongerepte natuur zoals het natuurpark Serra Gelada en de Puig Campana-piek. Dit gebied is ook een paradijs voor wielrenners, met eindeloze landschappen en routes geschikt voor alle niveaus. Als u meer van golf houdt, heeft u keuze te over: De golfbanen Cayo, Villaitana en Puig Campana liggen allen vlakbij.