MODERNE PENTHOUSE MET WELLNESS, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

MODERNE PENTHOUSE MET WELLNESS, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 59872

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

94,11 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 389.000

Beschrijving

Residentie Bali biedt verschillende moderne appartementen op slechts 2 kilometer van de mooiste zandstranden van de Orihuela. Deze residentie biedt iets extra door de mooi aangelegde groene zones, 2 gemeenschappelijke designzwembaden en het relax & sport complex dat toegankelijk is voor alle bewoners.

In dit project worden ook penthouses aangeboden in unit 3 met 3 slaapkamers en 2 badkamers, deze appartementen bevinden zich uiteraard op het hoogste level in het gebouw. Op het solarium geniet u van de jacuzzi, de buitendouche, BBQ en buitenkeuken, maar uiteraard ook van de prachtige uitzichten over Orihuela. Standaard is er bij de penthouse ook een ondergrondse garage en aparte berging voorzien om uw comfort te vergroten, daarnaast geniet ook ieder appartement van een airco installatie en vloerverwarming over het volledige appartement.

Bij deze penthouse geniet u van 76,50 m2 aan privé buitenoppervlakte. De 2 terrassen hebben samen een oppervlakte van 35,50 m2, het solarium 41m2. U kan werkelijk op ieder moment van de dag buiten genieten van de zon & de rust.