MODERNE MEDITERRANE VILLA, TORREVIEJA, ALICANTE

MODERNE MEDITERRANE VILLA, TORREVIEJA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60802

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

2 Parkeerplaatsen

132,5 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 450.000

Beschrijving

Residencial Sofia bestaat uit 6 vrijstaande villa’s ontworpen om te genieten van meer dan 300 zonnige dagen per jaar. Elke villa heeft een onafhankelijk perceel, parkeerplaats, zwembad in optie en open dakterras. Iedere woning is voorzien van een volledig uitgeruste badkamer, keuken, pre-installatie van videobewaking en alarm, pre-installatie van airconditioning, vloerverwarming in de badkamers.

In de omgeving van Torrevieja kun je ten allentijde ontspannen en sporten. Je hebt er de hagelwitte stranden van Playa Naufragos, La Zenia, Capitan en Cabo Roig.Watersporten kan op verschillende plaatsen. Gaande van boot huren, jetski, pedalo, wake-boarden … .Ga je liever paardrijden, padellen of tennissen, geen probleem. Je vindt er de nodige accomodaties.Bovendien heeft Orihuela Costa 4 prachtige golbanen.

Los Balcones is een bloeiende residentiële woonwijk en gemeenschap gelegen op slechts 3 km van Playa Naufragos en 4 km van de jachthaven van Torrevieja. De wijk los Balcones bestaat uit vele villa’s. Residentie Sofia is gelegen in Los Balcones op loopafstand van een supermarkt, bars, restaurants en vlakbij vele mooie golfbanen, winkelcentra “La Zenia Boulevard” en de stranden van Orihuela Costa.

“De perfecte combinatie tussen locatie en vrije tijd om de kwaliteit van je leven te verbeteren.”