Moderne, luxueuze villa met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, Benitachell, Alicante

Moderne, luxueuze villa met adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee, Benitachell, Alicante

Pand ref: REAL 4581

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

344 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 762.000

Beschrijving

Villa met modern ontwerp gelegen in het Residentiele Resort Cumbre del Sol te Benitachell, een residentiële wijk met prachtige zeezichten, de ideale plek om het hele jaar door te genieten.

Villa Kreta is een open woning, gesitueerd op 1 verdieping die volop laat genieten van de Middellandse zee en overvloedige zonlicht. De 3 slaapkamers bevatten ruime kleerkasten en de hoofdslaapkamer beschikt over private badkamer en direct toegang tot het terras. Verder biedt de woonst een tweede badkamer, salon-eetkamer, overdekt terras, inkomhal, volledig uitgeruste keuken met wasplaats en parking.

De hoofdslaapkamer en salon-eetkamer geven u toegang naar het ruime terras dat in verbinding staat met het zwembad en de tuin, allen gecreëerd met oog op maximaal genot van het Mediterraan klimaat en de adembenemende uitzichten.

Een project van moderne villa’s gelegen in het Resort Cumbre del Sol, in Benitatxell, tussen Jávea en Moraira, aan de Costa Blanca Noord.
Een geconsolideerd gebied, met constante bewoning een heel jaar door en buren die al volop genieten van hun woning en van de prachtige zeezichten. De exclusieve locatie maakt het mogelijk om te genieten van een rustige woonwijk, omgeven door de natuur, en tegelijkertijd alle winkels, diensten, gastronomie en vrijetijdsaanbiedingen van Cumbre del Sol, Benitatxell, Moraira en Jávea vlakbij te hebben. Een unieke locatie naast gemeenten met een grote toeristische en residentiële aantrekkingskracht.
Met het idee dat elke klant een villa kan hebben die is ontwerpen naar zijn manier van leven en zijn smaak, hebben we verschillende modellen bedacht, waaruit degene kan worden gekozen die het best aansluit bij zijn behoeften.
Alle villa’s hebben een eigen en omheind grondstuk, een tuin, een zwembad, parkeergelegenheid, een decoratief ontwerp met technische verlichting, vloerverwarming, airconditioning, een uitgeruste keuken, een zuidoostelijke oriëntatie, energieklasse A en fantastisch uitzicht op zee.
Kom en ontdek deze unieke villa’s!

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op slechts 4 km afstand), die een internationaal aanzien genieten, een brede keuze aan toprestaurants en vele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

Percelen mogelijk vanaf 833 m2