MODERNE LUXEVILLA MET SPECTACULAIRE UITZICHTEN, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

MODERNE LUXEVILLA MET SPECTACULAIRE UITZICHTEN, CUMBRE DEL SOL, BENITACHELL

Pand ref: REAL 61835

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

507 m2 oppervlakte

4 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.824.000

Beschrijving

In de prachtige omgeving van de residentiële zone Jazmines, op een verhoogde locatie, geniet deze villa van één van de meest spectaculaire uitzichten op de Costa Blanca, het zeezicht als hoofdrolspeler naast de schoonheid van de Peñón de Ifach en het veruitstrekkende uitzicht landinwaarts.

Villa Vigía heeft drie slaapkamers, één met eigen badkamer en dressing, van waaruit u kunt genieten van het prachtige uitzicht op zee. De buitenzones zijn ontworpen om te genieten van het welwillende mediterrane klimaat, met verschillende recreatieve mogelijkheden, groot terras, infinity zwembad, barbecue, tuinen, portieken, meer dan 170 m² om te genieten van de zon van de Costa Blanca.

Een perfecte villa om uw nieuwe hoofdwoning te worden of om te genieten van de zomer of langere verblijven, met de begane grond ideaal voor een koppel om dagelijks te genieten, met een hoofdslaapkamer ensuite, eetkamer, keuken en gastentoilet. En een tweede verdieping met twee andere slaapkamers, voor familie of vrienden plus een kelder op de begane grond met privéterras ideaal voor verschillende toepassingen: een fitnessruimte, kantoor, bioscoop, enz.

Uw nieuwe huis aan de Costa Blanca wacht op u in het Residentiële Resort Cumbre del Sol, kom en ontdek de schoonheid van Villa Vigía met Casa Real.