Moderne luxe villa met adembenemend zeezicht, Cumbre Del Sol, Benitachell, Alicante

Moderne luxe villa met adembenemend zeezicht, Cumbre Del Sol, Benitachell, Alicante

Pand ref: REAL 4560

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

468 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 1.540.000

Beschrijving

Luxe woonwijk Jazmines, een omsloten nieuwbouwproject, uitsluitend toegankelijk voor de eigenaars, gelegen in de Residentiele wijk Resort Cumbre del Sol.

Een luxe woonwijk bestaande uit percelen met adembenemende uitzichten op zee en gelegen op het zuiden-zuidwesten, bestemd voor de bouw van luxe villa’s, een ideaal gebied voor hen die een unieke luxe villa wensen te kopen, met een design dat aan de persoonlijke wensen is aangepast, al naargelang de smaak en de behoeftes van de cliënt, in een omgeving waar de luxe overheerst, met een heel verzorgde infrastructuur en landscaping, met muren van natuursteen, ruime wegen, tuinen, design verlichting, bewaking, privé toegang voor eigenaars met toezicht op de entree.

Een uniek nieuwbouwproject met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee en op de skyline van de kustplaatsjes Jávea, Moraira, Calpe, Benidorm, Alta,.., een uniek uitzicht op de Noord Costa Blanca.

De prachtige woonwijk Jazmines maakt deel uit van de urbanisatie Cumbre del Sol,  zodat de woningen die zich daar bevinden ook genieten over alle faciliteiten van deze woonwijk. Er is een winkelzone met een supermarkt, een kapper en een apotheek. Tevens zijn er vele cafés en restaurants, een internationale school, Lady Elizabeth Junior School genaamd. Er is ook een gevarieerd aanbod om sport te beoefenen: tennis- en padelbanen, wandelroutes, een paardensportcentrum. Bovendien vlakbij allerlei stranden en baaien met strandtentjes.

Tevens bieden Benitachell  en de toeristische gemeentes Xàbia (op een afstand van slechts 7 km) en Teulada-Moraira (op slechts 4 km afstand), die een internationaal aanzien genieten, een keuze aan restaurants en mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding.

Gesitueerd op gelijke afstand van Alicante ten zuiden en de stad Valencia ten noorden.

In deze luxe villa zult u het gevoel hebben dat de mediterrane zon uw huis het hele jaar door met licht overstroomt. Dit model met moderne stijl heeft een structuur met rechte en strakke lijnen die de ruimte en lichtinval ten volle benut. Deze nieuwbouwwoning wordt gekenmerkt door open ruimtes en wordt gedomineerd door grote ramen om volop van de spectaculaire zeezichten te kunnen genieten.

Het huis is gebouwd in twee hoogtes en heeft ook een ruime onderbouw, dewelke u extra ruimte geeft om in te delen naar uw keuze. De toegang is op de bovenste verdieping, met parking voor twee wagens. Op deze verdieping vinden we drie ruime slaapkamers; twee van hen met toegang tot een groot terras en een gedeelde badkamer. De derde is de hoofdslaapkamer met ruime kleedkamer, een praktische en-suite badkamer en een terras om te genieten van uw privacy.

Ook op de onderste etage worden we overspoeld door een luxegevoel dankzij de helderheid die de grote ramen ons bieden. Deze prachtige open ruimte is perfect voor het hele gezin, waar keuken, eetkamer en woonkamer samenkomen en een spectaculaire verbinding creëren met het riante terras. Op dit verdiep hebben we ook een gastenbadkamer en een grote voorraadkamer met was faciliteiten. Het terras is gemaakt om buiten te leven, met een groot infinity zwembad dat overloopt in het blauw van de zee en grote ruimtes om te genieten van uw maaltijden en diners. Je zal hier de hele dag willen doorbrengen!

Als u nog steeds op het huis van uw dromen wacht, maken we dit hier waar!

Perceel: 1.101 m2