MODERNE, LUXE VILLA, LA HERRADA, LOS MONTESINOS, ALICANTE

MODERNE, LUXE VILLA, LA HERRADA, LOS MONTESINOS, ALICANTE

Pand ref: REAL 60670

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

105,65 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 332.900

Beschrijving

Residentie Alba Salina omvat luxueuze villa’s met 3 slaapkamers, 2 badkamers en apart toilet, gelegen te La Herrada, Los Montesinos.
Deze villa is ontworpen op 2 verdiepingen; op de begane grond vindt u een keuken, woonkamer, eetkamer, toilet, hoofdslaapkamer met kleedkamer en badkamer en de eerste verdieping met 2 ruime slaapkamers, badkamer en groot terras. Er is een privé-solarium mogelijk als een optie.
Daarnaast is er parkeergelegenheid, een tuin, een terras en een optioneel privézwembad waar u kunt genieten van aangename momenten.

Een paar minuten van Los Montesinos, in noordelijke richting, ligt de urbanisatie La Herrada, een rustige woonwijk waar huizen van één en twee hoogtes de boventoon voeren. La Herrada heeft een winkelcentrum met een supermarkt en andere diensten en ligt op minder dan 5 minuten rijden van Los Montesinos. De nabijgelegen natuurgebieden en hun meren zijn ideaal voor vogels kijken, wandelen, fietsen en paardrijden. Ook de golfliefhebbers gaan hier volop genieten, met maar liefst 4 golfterreinen vlakbij, denk maar aan Golf Vistabella, Golf Villamartin, Golf La Finca & Golf Lomas de Campoamor.