MODERNE LEVEL UP VILLA TUSSEN BERG EN ZEE, FINESTRAT, ALICANTE

MODERNE LEVEL UP VILLA TUSSEN BERG EN ZEE, FINESTRAT, ALICANTE

Pand ref: REAL 68861

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

107 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 495.000

Beschrijving

Salisol Hills is een uniek project van vrijstaande villa’s gelegen tussen de natuur en de bergen. Deze villa’s voorzien van 3 slaapkamers en optioneel te voorzien van een afgewerkte kelder worden gebouwd op percelen van minimaal 351 m2 met een privézwembad en parkeerplaats voor de auto.

De villa’s op Salisol Hills hebben een ruime woonkamer van 36 m2 met grote raampartij en een open keuken. De combinatie van hout en natuursteen maakt het huis modern, rustiek & mediterraans. Vanaf het dakterras heb je een spectaculair 360° uitzicht op de natuur, de zee en de bergen. De woningen zijn daarnaast voorzien van inbouwkasten, elektrische rolluiken, volledig afgewerkte badkamers met vloerverwarming en een afgewerkte keuken met alle keukenapparatuur.

Finestrat is een gemeente in de provincie Alicante, in de Valenciaanse Gemeenschap, Spanje. Het ligt aan de Costa Blanca, een populaire kuststreek die bekend staat om zijn mooie stranden en mediterrane klimaat.

Hier volgen enkele belangrijke punten over Finestrat:
Locatie: Finestrat ligt aan de oostkust van Spanje, in de buurt van de stad Benidorm. Het is genesteld tussen de bergen en de zee en biedt een afwisselend landschap met attracties aan de kust en in het binnenland.
Bergen: Een van de opvallende kenmerken van Finestrat is de berg die bekend staat als “Puig Campana”. Deze berg is een populaire bestemming om te wandelen en te klimmen en biedt een prachtig uitzicht over de omgeving.
Stranden: Finestrat ligt dicht bij verschillende prachtige stranden, waaronder Playa de Poniente en Playa de Levante in Benidorm. Deze stranden trekken zowel toeristen als de lokale bevolking en bieden zandstranden en een scala aan wateractiviteiten.
Terra Mítica: De gemeente is de thuisbasis van Terra Mítica, een themapark dat bezoekers trekt met zijn verschillende attracties die geïnspireerd zijn op oude beschavingen.
Oude binnenstad: Finestrat heeft een charmante oude stad met smalle straatjes, traditionele Spaanse architectuur en een historische kerk. Door de oude stad te verkennen, kunnen bezoekers de plaatselijke cultuur en geschiedenis ervaren.