MODERNE LAAGBOUW VILLA MET ZWEMBAD, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

MODERNE LAAGBOUW VILLA MET ZWEMBAD, CIUDAD QUESADA, ALICANTE

Pand ref: REAL 60704

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

165,3 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 549.750

Beschrijving

Deze moderne Allegra villa’s gelegen te Ciudad Quesada, brengen het beste van Spanje zowel binnenhuis als buiten. Ze zijn beschikbaar in twee modellen, allemaal op een niveau of op twee verdiepingen. Deze villa’s bestaan uit een woon-eetkamer met open keuken, 3 slaapkamers en 3 badkamers, berging, privé parkeerplaats en privé zwembad. Bovendien zijn deze villa’s onder andere voorzien van elektrische rolluiken in het hele huis, verlichting in de kasten, een veiligheidsdeur en een dit alles met een hoge afwerkingsgraad.

Deze villa’s hebben alle benodigde diensten binnen handbereik, denk maar aan: supermarkten, golfbanen, restaurants, gezondheidscentra… Ze zijn gelegen op slechts 10 minuten rijden van de beste stranden van de Costa Blanca en liggen zo’n 30 minuten van de internationale luchthaven van Alicante.

Het gebied van Ciudad Quesada strekt zich uit tussen Guardamar en Torrevieja. Het heeft alle voorzieningen die u zich kunt wensen binnen handbereik. Winkels, banken, supermarkten, restaurants en bars zijn er in overvloed, samen met een Aqua Park. Er zijn vijf golfbanen voor spelers van alle niveaus binnen 20 minuten rijden, waaronder La Marquesa Golf club en de 2008 PGA Championship course op La Finca. Een van de hoogtepunten van het gebied is de vrijetijdszone van het Hotel La Laguna waar u kunt genieten van spa en schoonheidsbehandelingen zonder dat u een hotelgast hoeft te zijn. Er zijn wekelijkse markten in Quesada, Guardamar, Benijofar, Torrevieja en Rojales.