MODERNE LAAGBOUW OP IDEALE LOCATIE AAN KUST EN DORP, PILAR DE LA HORADADA

MODERNE LAAGBOUW OP IDEALE LOCATIE AAN KUST EN DORP, PILAR DE LA HORADADA

Pand ref: REAL 67136

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

67 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 189.000

Beschrijving

SUNPLACE, DREAM, ENJOY AND LIVE

Deze exclusieve residentie van 66 woningen zijn ontworpen om met het maximale aan comfort te leven op een bevoorrechte locatie, omgeven door allerlei diensten en op slechts 3 km van de kust. Deze appartementen komen met 2 of 3 slaapkamers en met de keuze tussen een woning op de begane grond met terras, een tussenverdiep met ruim terras of op het tweede verdiep met terras en privé solarium.

Vanuit dit kleinschalige complex is het slechts 300 meter voor u zich bevindt in het hart van El Pilar de la Horadada. Op slechts enkele minuten fietsen van de stranden van La Torre de la Horadada, Higuericas of Las Salinas te bezoeken in San Pedro del Pinatar. Met talrijke golfbanen in de buurt, voor onze golfliefhebbers. Daarnaast is de luchthaven van Alicante zo’n 50 minuten rijden en 30 min naar deze van Murcia, Corvera.

Het wooncomplex heeft een uitstekende gemeenschappelijke ruimte met prachtige aangelegde tuinen, een zwembad inclusief kindergedeelte, een gym en sauna, alsook een fietsen stalling.

De wagen laat u veilig achter op de parkeergelegenheid die bij u woning hoort en er is alvast ook een berging voorzien per appartement.

Appartement met 3 slaapkamers en 2 badkamers. 229.000 eur

Kortom, een droom van een nieuwbouwappartement staat op jullie te wachten.