Moderne hedendaagse villa met fantastisch zeezicht, Cumbre del Sol, Moraira

Moderne hedendaagse villa met fantastisch zeezicht, Cumbre del Sol, Moraira

Pand ref: REAL 1750

Voorzieningen

Villa

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

358 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 648.000

Beschrijving

Deze ultramoderne villa kunnen rekenen op een spectaculair zeezicht met adembenemende zonsopgangen. Een onuitgesproken luxe aan de Costa Blanca om te genieten van het mediterraan klimaat een heel jaar door. Deze woningen zijn gelegen in Cumbre del Sol, Moraira in een residentiële wijk aan zee met alle 1ste klasse services bij de hand. Het huis heeft een oppervlakte van 358 m2 op een grondstuk van 730 m2 en beschikt over een riant terras van 78,25 m2 met een infinity zwembad om te genieten van het fantastische zeezicht. De woonruimtes zijn ingedeeld over 2 verdiepingen en de klant krijgt de mogelijkheid aan aanpassing naar ieders wensen en smaken naargelang verschillende opties in layout en afwerkingen.
Er is een gesloten parkeerplaats met directe toegang tot de woonst en de inkom is met een gemotoriseerd hek. Volledig geïnstalleerde open keuken met aparte berging, 3 slaapkamers met en-suite badkamers en ingemaakte kasten. Grote woonkamer met open haard. Bovendien een kelderverdieping met ramen van 81 m2 waar je een volledige aparte woning voor genodigden zou kunnen maken of een fitness ruimte,…
De look van deze villa is zeer modern met strakke lijnen, witte muren, met natuursteen details, grote ramen die enorm veel lichtinval creëren, plat dak.
Gelegen tussen Javea en Moraira, Costa Blanca Noord