Moderne half-open bebouwing, op LA SERENA golf, vlabij het strand, Los Alcazares, MAR MENOR

Moderne half-open bebouwing, op LA SERENA golf, vlabij het strand, Los Alcazares, MAR MENOR

Pand ref: REAL 1861

Voorzieningen

Huis

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

98,60 m2 oppervlakte

3 terrassen & tuin

Privaat zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 219.950

Beschrijving

Deze residentiële half-open bebouwingen zijn ontworpen in een moderne stijl met oog voor detail en met hoogstaande materialen in bouw en afwerking. Allen met zicht op de beste oriëntatie! De woningen zijn zeer ruim en beschikken over 3 slaapkamers en 2 badkamers met riante terrassen aan de leefruimte en een solarium met spectaculaire uitzichten over de zee.
Gelegen aan de golfclub LA SERENA, op slechts 5 minuten van de magnifieke stranden van Los Alcazares aan El Mar Menor en op wandelafstand van alle services.
Omgeven door verschillende stranden en andere golfterreinen. Mar Menor is een baai, die afgesloten wordt door LA MANGA en waar er haast geen golven zijn en zeer warme watertemperaturen heersen. De zee loopt heel traag af, waardoor je heel ver kunt wandelen zonder dat het diep wordt. Typische aan deze zee, is het hoge jodiumgehalte, mensen komen hier om zich helemaal in te smeren met klei wat zeer gunstig is voor de gezondheid. Zeer geliefd voor watersportbeoefenaars, fietsers, mensen die op zoek zijn naar een gezonde lifestyle!
Los Alcazares is een typisch vissersdorpje en zeer aangenaam, waar nog een authentieke Spaanse sfeer ademt. Alle services aanwezig, winkels, restaurant, cafés en dokters. Vlakbij de vlieghaven van San Javier, Murcia.
Prijzen vanaf 219.950 EUR
3 slaapkamers, 2 badkamers
98,60 m2 bebouwd
6 X 3 privaat zwembad
Grondoppervlakte: 153 m2
Oven, dampkap en vitro keramische kookplaat inbegrepen, alsook afgewerkt solarium