MODERNE BUNGALOWS OP SLECHTS 750 M VAN STRAND, LO PAGAN, MAR MENOR

MODERNE BUNGALOWS OP SLECHTS 750 M VAN STRAND, LO PAGAN, MAR MENOR

Pand ref: REAL 60541

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

Optionele parking

100,2 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 235.000

Beschrijving

La Llana Beach VI is een prachtig kleinschalig project met 10 luxueuze, zuidgerichte bungalows voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers met gemeenschappelijk zwembad, gelegen in Lo Pagan en op slechts een 850 meter wandelen naar het strand.

De hele woning is modern en open ingericht met mooie raampartijen om veel lichtinval te garanderen. De hoofdslaapkamer is voorzien van een luxe badkamer en-suite. De gehele woning is voorzien met airconditioning/verwarming, alarm en LED-verlichting. Heel dit complex komt met vele extra’s die zijn inbegrepen in de prijs, denk maar aan een volledig geïnstalleerde keuken, full option badkamer, schuifdeuren over de gehele woning, vloerverwarming in de badkamers, …

De penthouses beschikken bovendien over een volledige buitenkeuken op het solarium met toestellen, een buitendouche en een pergola met verlichting inbegrepen.

Lo Pagàn is een paradijsje gelegen aan de kust van de regio Murcia. Vlakbij vind je de Mar Menor en de Middellandse Zee. De Mar Menor is een natuurlijke binnenzee en één van de belangrijkste attracties van Lo Pagàn. De stranden zijn er zeer kindvriendelijk, omdat je een ganse tijd in water kan blijven lopen voordat je een beetje diepte krijgt. Je kan er gans het jaar door genieten van de zee, zon en watersporten. Langs de binnenzee loopt een wijde mooie promenade, heel aangenaam om te wandelen of fietsen en erg levendig: er zijn leuke beachbars, restaurantjes en alle mogelijke faciliteiten om te genieten. Nabij de stranden van Lo Pagàn vindt men eveneens een jachthaven met zeilclub. Lo Pagàn staat ook bekend voor zijn modderbaden. Er wordt beweerd dat deze modder geneeskundige krachten heeft door de aanwezigheid van ondermeer veel zout, calcium, magnesium en jodium. De streek heeft ook een natuurlijke bezienswaardigheid, namelijk La Manga, een kuststrook, gelegen tussen de Middellandse Zee en de Mar Menor.

Gelijkvloers appartement met tuin  235 000 euro
Top floor appartement met solarium 259 000 euro