Modern gelijkvloers appartement, open uitzicht, tussen zee en bergen, Altos de Polop, Costa blanca

Modern gelijkvloers appartement, open uitzicht, tussen zee en bergen, Altos de Polop, Costa blanca

Pand ref: REAL 7115

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

89,90 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 189.000

Beschrijving

Deze bungalows zijn gelegen ten noorden van Alicante, tussen Villajoyosa en Altea in het dorp Polop. Een rustige plaats, maar met een heleboel sociale leven, winkels en restaurants, … .  De stranden van Benidorm en Albir zijn 15 minuten rijden. De internationale luchthaven van Alicante is op 45 minuten te bereiken.

De gelijkvloerse bungalows zijn een uitstekende optie met alles op één verdieping, een pluspunt van comfort. Op de begane grond  genieten ze van een grote privé voor- en achtertuin met parkeerplaats. De bungalows op de eerste verdieping hebben een solarium en ook een parkeerplaats.

In de binnenverdeling vinden we 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers, 1 en suite, een grote woonkamer en open volledig ingerichte keuken. Op de overdekte terassen in het aangenaam vertoeven.

De bungalows zijn voorzien van automatische rolluiken, vloerverwarming in alle badkamers, pre-installatie voor geleide airconditioning, hydromassagekolom in badkamer.

Deze residentie heeft een gemeenschappelijk verwarmd zwembad om het hele jaar door van te genieten en heel mooie aangelegde tuinen.

Speciale actie :  gratis binnen- en buitenverlichting, doucheschermen, alle huishoudtoestellen  !

Er zijn ook bungalows met 3 slaapkamers voor 209.000€

Wij organiseren een bezichtigingsreis speciaal voor u !