MODERNE APPARTEMENTEN MET GROOT TERRAS, LA MATA, ALICANTE

MODERNE APPARTEMENTEN MET GROOT TERRAS, LA MATA, ALICANTE

Pand ref: REAL 63920

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

89,83 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 255.000

Beschrijving

Binnen deze nieuwe realisatie zijn alle appartementen voorzien van 2 slaapkamers en 2 badkamers, penthouses met 3 slaapkamers en 2 badkamers en een eigen solarium, de woningen op de begane grond hebben een eigen tuin.

Alle appartementen genieten van een groot zonnige terras aan de voorzijde op het zuidoosten met uitzicht op de groene zones en de zwembaden. Tevens is ook ieder appartement voorzien van een parkeerplaats. Deze omheinde privé-urbanisatie beschikt over ruime tropische gemeenschappelijke tuinen met twee zwembaden, een kinderbad, een fitnessruimte, een spa, een kindergedeelte en een parkeerzone voor fietsen en voertuigen. En dit slechts gelegen op 700 meter afstand van het strand van La Mata, op slechts 10 minuten lopen naar beneden.

Torre La Mata is een rustig stadje dat in de zomer veel zonaanbidders trekt met Playa de la Mata, een breed zandstrand met een houten promenade waar bars en restaurants regionale rijstgerechten serveren. In het stadje zelf is een wekelijkse markt met groente en fruit, kleding en keukenartikelen. In de buurt kun je naar hartenlust fietsen en wandelen in het Parque Natural de la Mata met zoutwaterlagunes waar flamingo’s leven.

Prijzen starten vanaf:
Gelijkvloers appartement vanaf 285 000 euro.
Appartement op 1ste verdiep vanaf 255 000 euro.
Appartement op 2de verdiep vanaf 270 000 euro.
Appartement op 3de verdiep vanaf 280 000 euro.
Appartement op 4de verdiep vanaf 290 000 euro.
Penthouse appartement op 5de verdiep met 3 slaapkamers vanaf 528 000 euro.