MODERN ZUIDGERICHT APPARTEMENT AAN ZEE, ALMERIMAR, ALMERIA

MODERN ZUIDGERICHT APPARTEMENT AAN ZEE, ALMERIMAR, ALMERIA

Pand ref: REAL 64939

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

110,03 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 263.000

Beschrijving

Deze residentie omvat appartementen met verschillende aantal slaapkamers met solariumterrassen en de gelijkvloerse appartementen met tuin. Ze beschikken allemaal over een berging, een parkeerplaats en toegang tot een gemeenschappelijk zwembad, een grote tuin met atletiekbaan, kinderspeelplaats en andere sportactiviteiten. Gelegen in een bevoorrechte frontline locatie met uitzicht op zee. Bovendien zijn er op slechts een paar minuten afstand winkelgebieden, een gezondheidscentrum en scholen die een breed scala aan diensten aanvullen.

Dit project is verdeeld in vijf appartementenblokken op het zuiden, gelegen in een gebied met een zeer goede verbinding met de jachthaven van Almerimar en de Almerimar Golf Club. Bovendien hebben de bewoners toegang tot de privéclub Puerto Marina Golf met paddle-tennisbanen, zwembaden en een sociale club.

Een uitstekende ontwikkeling in een bloeiend gebied met alle mogelijke vereisten: een uitzonderlijk strand, golfclub, 5 sterren hotel, jachthaven, restaurants van hoge kwaliteit, strandbars en veel zon.

KEY READY