MODERN ZUIDGERICHT APPARTEMENT AAN ZEE, ALMERIMAR, ALMERIA

Costa de Almerìa

263.000

REAL 64939

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

110,03 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Deze residentie omvat appartementen met verschillende aantal slaapkamers met solariumterrassen en de gelijkvloerse appartementen met tuin. Ze beschikken allemaal over een berging, een parkeerplaats en toegang tot een gemeenschappelijk zwembad, een grote tuin met atletiekbaan, kinderspeelplaats en andere sportactiviteiten. Gelegen in een bevoorrechte frontline locatie met uitzicht op zee. Bovendien zijn er op slechts een paar minuten afstand winkelgebieden, een gezondheidscentrum en scholen die een breed scala aan diensten aanvullen.

Dit project is verdeeld in vijf appartementenblokken op het zuiden, gelegen in een gebied met een zeer goede verbinding met de jachthaven van Almerimar en de Almerimar Golf Club. Bovendien hebben de bewoners toegang tot de privéclub Puerto Marina Golf met paddle-tennisbanen, zwembaden en een sociale club.

Een uitstekende ontwikkeling in een bloeiend gebied met alle mogelijke vereisten: een uitzonderlijk strand, golfclub, 5 sterren hotel, jachthaven, restaurants van hoge kwaliteit, strandbars en veel zon.

KEY READY

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen