MODERN APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT OP HET ZOUTMEER, LOS BALCONES, TORREVIEJA

MODERN APPARTEMENT MET MOOI UITZICHT OP HET ZOUTMEER, LOS BALCONES, TORREVIEJA

Pand ref: REAL 8613

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

74,46 m2 oppervlakte

2 terrassen & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 235.000

Beschrijving

Een exclusief wooncomplex in Los Balcones, een van de beste toeristische gebieden aan de Costa Blanca.
Deze moderne woningen met hoogwaardige afwerking en voorzien van 3 slaapkamer, inclusief terras en solarium, is een plek waar u kan genieten van het prachtige uitzicht en de rust onder de Spaanse zon. De ruime gemeenschappelijke ruimtes met een groot gemeenschappelijk zwembad, aangelegde groene zones en parkeergelegenheid maken dit geheel compleet

U kan genieten van een prachtig uitzicht op Laguna Rosa van Torrevieja. Dit complex ligt in de nabijheid van de beroemde stranden van Torrevieja en Orihuela Costa. Door de concentratie van zout en de temperatuur bezit Torrevieja en nabijgelegen gebieden van een bijzonder gezond microklimaat, aanbevolen door artsen. Torrevieja met zijn mooie jachthaven en dagelijkse straatmarkt, mooie boulevard met veel cafés, restaurants en bars, een plaats om te vertoeven. En vergeet zeker niet het winkelcentrum Habaneras, met mooie winkels voor iedereen. Torrevieja ligt ongeveer 50 kilometer ten zuiden van de luchthaven van Alicante en de luchthaven van Murcia op een afstand van zesendertig kilometer naar het zuiden.

In dit project zijn alle elektrische koekentoestellen, ingebouwde kasten, elektrische rolluiken, een parking, doucheschermen, vloerverwarming, spiegels met LED verlichting in de badkamer … inbegrepen. Het is dan ook zeker de moeite om deze kleinschalige residentie een bezoekje te brengen.

Appartement op begane grond met ruim terras van 67,94 m2 vanaf 235 000 euro.
Penthouse met privé solarium van 67,60 m2 vanaf 255 000 euro.