MODERN APPARTEMENT NABIJ KUST, GOLF EN ALLE SERVICES, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT NABIJ KUST, GOLF EN ALLE SERVICES, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 59429

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

72,95 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 204.000

Beschrijving

Valentino Golf 3 Residential is gelegen in de buurt van de twee meest bekende golfclubs in de omgeving van Orihuela Costa en zeer dicht bij alle voorzieningen, winkelcentra, recreatie- en gezondheidscentra en op een steenworp afstand van het strand en 1 uur van de internationale luchthaven van Alicante.

Deze residentie heeft in dit project 112 zeer gezellige appartementen, verdeeld over 4 gebouwen met 2 slaapkamers en twee badkamers van ongeveer 73 vierkante meter.  De indeling van de ruimtes is modern en naar huidige normen. Tevens heeft u een groot terras. De gebouwen zijn zeer goed georiënteerd waardoor u het hele jaar door geniet van licht en zon.

Gelijkvloers appartementen zijn voorzien van een eigen tuin, sommigen met inclusief privézwembad. Het solarium is exclusief voor de appartemtenten gelegen op de bovenste verdieping en de toegang is direct vanuit uw privé terras.

De gemeenschappelijke ruimte heeft een groot zwembad en een jacuzzi, grote tuinen met een speeltuin en een fitnessruimte. Ieder appartement heeft ook z’n eigen parkeerplaats zodat u ook de wagen altijd veilig kan achterlaten.

Gelijkvloers appartement met tuin vanaf 185 000 euro.
Gelijkvloers appartement met tuin en privézwembad vanaf 210 000 euro.
1 ste & 2de verdiep appartement vanaf 175 000 euro.
3de verdiep appartement met solarium vanaf 212 000 euro.