MODERN HUIS IN WEELDERIGE EN NATUURLIJKE OMGEVING, BALCON DE FINESTRAT

Costa Blanca Noord

372.000

REAL 66414

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Huis

Slaapkamers

3

Badkamers

3

Woonoppervlakte

176,46 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

2

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Dit nieuwe wooncomplex omvat in de eerste fase 30 appartementen en 14 huizen, in de urbanisatie Balcón de Finestrat, dichtbij van de baai van Finestrat en de stranden van Benidorm.

De appartementen met 2 en 3 slaapkamers en 2 badkamers, en de huizen met 3 slaapkamers en 3 badkamers, zijn zorgvuldig ingedeeld en genieten van prachtige uitzichten op de gemeenschappelijke ruimtes met zwembaden en privé tuinen, de natuurlijke omgeving, de skyline van Benidorm en sommige woningen ook met uitzicht op zee. Alle woningen zijn voorzien van een eigen buitenparkeerplaats en private berging. De appartementen hebben een gemeenschappelijk zwembad. Bij de huizen is een privézwembad optioneel.

Dit nieuwe project te Finestrat geniet van een rustige omgeving, met een makkelijke verbinding met andere steken rondom en vlakbij Benidorm, prachtige stranden en de Puig Campana golfbaan. Alle voorzieningen liggen op een paar kilometer van El Balcón de Finestrat: winkelcentrum La Marina, restaurants, supermarkten, scholen, apotheken en banken, enz.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen