MODERN LUXE APPARTEMENT OP PRESTIGE GOLFTERREIN, LAS COLINAS, ALICANTE

MODERN LUXE APPARTEMENT OP PRESTIGE GOLFTERREIN, LAS COLINAS, ALICANTE

Pand ref: REAL 61225

Voorzieningen

Appartement

3 slaapkamers

3 badkamers

1 Parkeerplaats

133 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 608.000

Beschrijving

Gelegen op de prestigieuze golfbaan Las Colinas Golf & Country Club vindt u deze prachtige appartementen met 3 slaapkamers op de begane grond. Deze woning biedt 3 slaapkamers en 3 badkamers, een  prachtige keuken, een open woon- & leefruimte met grote raampartijen die u automatisch toetrekken naar het prachtige uitzicht, een apart toilet, een berging en een tuin. Deze appartementen genieten niet alleen van een prachtig uitzicht over de omgeving maar ook van een mooie afwerking. De hedendaagse architectuur is een ware streling voor het oog. 

Inbegrepen in de prijs zijn: alle witgoed (Siemens of Bosch), Smart Home System, elektrische rolluiken in slaapkamers, vloerverwarming in badkamers, gemeenschappelijk zwembad, airconditioning, binnen- & buitenverlichting …

Las Colinas Golf & Country Club in een natuurdomein van 330ha, omgeven door nog duizenden hectaren natuur, park en landbouwgrond, ligt dit exclusieve domein. De heuvelachtige omgeving, waar de prachtige dennenbomen, olijfbomen, palmbomen, citroenbomen en sinaasappelbomen het beeld bepalen, scheppen unieke zichten. De prachtig ontworpen residentiële ontwikkeling slingert zich tussen de heuvels en rond een van de mooiste en beste golfbanen van Spanje. Een 18 holes wedstrijd golfbaan, die binnen een paar jaar verschillende prijzen heeft gewonnen, wandelpaden om te genieten van de groene sportfaciliteiten en nog zoveel meer. Op slechts 10 minuten rijden van Las Colinas Golf & Country Club vindt u het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard, de mooie stranden met een eigen private Beach Club.