MODERN APPARTEMENT VLAKBIJ NATUURPARK EN ZEE, GRAN ALACANT, SANTA POLA

Costa Blanca Zuid

300.000

REAL 61396

Informatie aanvragen

Kenmerken

Type

Appartement

Slaapkamers

3

Badkamers

2

Woonoppervlakte

85,35 m²

Garage

Inbegrepen

Tuin

Aanwezig

Terras

1

Zwembad

Gemeenschappelijk zwembad

Berging

Inbegrepen

Nieuw of herverkoop

Nieuw

Omschrijving

Amara, is een nieuwbouwproject met 120 appartementen in Gran Alacant, in Cabo de Santa Pola, vlakbij het natuurpark Clot de Galvany en op korte afstand van de stranden van Carabassí.

Deze appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben een zorgvuldig ontworpen indeling en genieten van een prachtig uitzicht op de gemeenschappelijke zones, de natuurlijke omgeving of de zee. Het zwembad met rondom de prachtig aangelegde privé tuinen is een oase aan rust en ontspanning voor jong en oud. Deze nieuwe appartementen zijn gebouwd volgens een zeer hoge standaard en vormen een mooie woonwijk in z'n geheel met zwembaden, een eigen ondergrondse parkeergarage, berging, tuinen en een kinderspeelplaats.

Op 10 min van de mondaine stad Alicante, Elche en de vlieghaven.  Eveneens op 5 minuten van het typisch Spaans mediterraan stadje Santa Pola met zijn haven en vele winkels en restaurants.

Bewaren

1 Step 1

Meer informatie over dit pand

Vul je gegevens hier in en we zullen u zo snel mogelijk meer informatie over dit pand sturen.

reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wij ademen spanje, persoonlijke begeleiding en kwaliteit

Aandachtig luisteren naar uw wensen en prioriteiten helpen ons om uw droom te verwezenlijken op een zorgeloze manier. Ook na het vinden van uw droomwoning, blijven wij graag uw persoonlijk aanspreekpunt voor elke mogelijke vraag.

Infodagen