MODERN APPARTEMENT VLAKBIJ KUST EN GOLF, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

MODERN APPARTEMENT VLAKBIJ KUST EN GOLF, ORIHUELA COSTA, ALICANTE

Pand ref: REAL 65565

Voorzieningen

Appartement

2 slaapkamers

2 badkamers

1 Parkeerplaats

103,59 m2 oppervlakte

1 terras & tuin

Gemeenschappelijk zwembad

Berging inbegrepen

Nieuwe woning

€ 311.000

Beschrijving

Een unieke residentiële ontwikkeling in Orihuela Costa op een uitstekende locatie: naast Playa Flamenca en op slechts enkele minuten van het winkelcentrum Zenia Boulevard.

Een woonwijk vlakbij zee met appartementen voorzien van 2 en 3 slaapkamers, aangelegde tuinen, wandelpaden en fietspaden. Verwarmd buitenzwembad, jacuzzi’s, zwembaden voor volwassenen, kinderbad, een waterpark voor kinderen en een chill out lounge ruimte, …

Deze extra’s zorgen voor een comfortabele en gemakkelijke levensstijl waarvan we allemaal dromen. Het gehele eco-verantwoordelijke project is ontworpen om economisch en milieuefficiënt te zijn. LED-verlichting, eco-efficiënte kranen en zonne-energie die in de gemeenschappelijke ruimtes worden gebruikt, zijn slechts enkele van de kenmerken van het project.

Na een korte wandeling geniet u op het prachtige Playa Flamenca van een verfrissende duik in zee of een gezellig namiddag op het strand. Playa La Zenia, Playa Punta Prima, Cala Las Estacas en Cala Capitán zijn andere nabijgelegen opties in Orihuela Costa. Deze stranden bieden tal van recreatieve diensten, evenals de mogelijkheid om watersporten te beoefenen.

Playa Flamenca is een van de belangrijkste groeigebieden in Orihuela Costa. Het heeft een ruim scala aan diensten, waaronder het openbaar vervoer, supermarkten en verschillende keuzes aan ontspanning en gastronomie. Alle diensten die nodig zijn voor het dagelijks leven bevinden zich bij de ontwikkeling.

Verder zijn de steden Torrevieja en Orihuela en de stad Pilar de La Horadada niet zo veraf, 350 meter verderop bevind zich het winkelcentrum Centro Comercial La Zenia, het grootste in Alicante en een van de belangrijkste winkelcentra in de regio, met een oppervlakte van 80.000 m2. Enkele kilometers van de residentiële ontwikkeling zijn drie uitstekende 18-holes golfbanen: Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor en Golf Las Ramblas de Campoamor.